Medailles voor Vako trampoline springen .

Geplaatst op: maandag 7 oktober 2019

Medailles voor Vako trampoline springen op de 1ste plaatsingswedstrijd.

Er reisden 21Vako springers naar Zuidlaren voor hun 1ste plaatsingswedstrijd individueel en teamwedstrijd. De meiden en jongens hebben 6 weken gehad om zich voor te bereiden om te kijken waar ze staan in hun leeftijdscategorie. Voor een paar springers was het hun allereerste wedstrijd wat spanning en zenuwen met zich mee bracht. Maar dit was bij alle springers duidelijk aanwezig. Er gingen veel dingen goed, maar hier en daar waren er ook wat onzekerheden wat resulteerde in enkele foutjes. Lotte kwam helaas bij het inspringen niet goed terecht op haar voet en moest met een enkel blessure de wedstrijd verlaten. Heel veel beterschap, Lotte.

Na 2 wedstrijd oefeningen springen wisten 15 springers zich naar de finale te springen, daarvan kwamen 6 op het podium. Rianne, Gustavo, Yara en Noa mochten de zilver medaille in ontvangst nemen. Julian en Ewout mochten de hoogste podium betreden en ontvingen de gouden mediale. Een goede wedstrijd met veel leer punten voor de volgende wedstrijd op 9 november te Heerenveen.