Vako handbalsters winnen wederom

Geplaatst op: zondag 6 oktober 2019

Scheidsrechter wil op tijd naar huis

Deze zondag stond Borger 3 – VAKO DS1 op het programma. Met nog een ruim kwartier warmlooptijd in de zaal begon de ploeg gezamenlijk aan een lekkere warming-up. Na tien minuten vond de scheidsrechter het echter tijd om te beginnen en dus begonnen onze dames met koude armen en handen aan de wedstrijd. Dat de warming-up werd voortgezet in de wedstrijd zelf was wel duidelijk aan het begin, want de doelpunten gingen gelijk op voor de twee Drentse ploegen. Borger mocht telkens te makkelijk scoren, maar aan de andere kant ging dat gelukkig net zo. VAKO voerde na de 10-10 gelijkmaker het tempo een beetje op en veranderde van dekking, waarna de Vriezenaren gemakkelijker wisten uit te lopen. Zo gingen de ploegen rusten met een ruststand van 11-17.

In de tweede helft wisten de dames uit Vries elkaar weer goed te vinden en was het tijd voor het team om flink uit te lopen. De doelpunten werden voornamelijk gezet door snelle aanvallen waarin de gehele ploeg meedeed aan het spel. Uiteindelijk bleek het een gemakkelijke overwinning en waren de punten overduidelijk voor VAKO. Eindstand: 23-32

Aanstaande woensdag speelt ons tweede Midweek-team voor het eerst in eigen huis: 19.15 uur aanvang tegen Cirkltijgers.