Eerste verlies in Twente voor handbaldames VAKO.

Geplaatst op: zondag 23 oktober 2022

Dames 1 vertrok afgelopen zaterdagmiddag om half vijf richting Albergen om het op te nemen tegen De Tukkers ds2. Nog steeds wat geblesseerden bij de Dames van VAKO, dus met 2 wissels kon de wedstrijd beginnen. Het werd snel 0-1, door goed keeperswerk en verdedigend werk van de dames was de stand na 10 minuten “nog maar” 1-3 in het voordeel van VAKO. Mieke Korpel haar favoriete wedstrijden zijn vaak op zaterdagavond en dat was te merken, ze wist een paar mooie schoten te lossen van de opbouw. De tussenstand van 11-10 was in het voordeel van de Tukkers ds2. De coach Sandra van Bergen was positief in de rust, we gaven alles en er was zeker nog wat te halen zei ze. Helaas vlak na rust liepen de dames van de Tukkers snel op ons uit en wisten we deze achterstand niet meer dicht te lopen.

Een eindstand van 30-24 zorgde ervoor dat de punten in Albergen bleven. Er is nog geen man overboord, want op het moment van schrijven staat de gehele top 5 op 4 punten dus alles is nog mogelijk voor de Dames van VAKO.

Volgende week zondag 30 Oktober speelt VAKO dames 1 in eigen huis, sporthal de Kamp, om 13:30 tegen Stevo ds1. Tot dan!