Ruim verdiende winst voor dames Vako handbal

Geplaatst op: maandag 13 februari 2023

Eerder dit seizoen werd bij SDOL verloren met slechts 1 puntje verschil. De dames waren deze zondag dus uit op revanche. De eerste helft begon echter slecht van de kant van de dames van VAKO en ze kwamen op achterstand omdat SDOL snel en scherp begon. Terug knokken was de enige optie en dat gebeurde. Iedereen ging vol overgave en wilde deze wedstrijd over de streep trekken. Ook wist iedereen uit eindelijk een doelpuntje mee te pakken om de stand tot halverwege de wedstrijd op 14-9 te zetten.

In de rust kwam er wel een kleine donderpreek van de coach Sandra van Bergen. Dat de dames zo waren begonnen mocht niet en dik winnen was zeker de mogelijkheid. De coach kreeg gelijk, want in de tweede helft kregen de dames het op de heupen en wisten ze in de stand ver weg te lopen tot zelfs 20-10. Er werd plezier uitgestraald en iedereen geloofde erin. Iedereen droeg zijn steentje bij aan deze mooie tweede helft, wat resulteerde in ruime overwinning van 28-19.

Nu hebben de dames de eerste twee weken geen wedstrijden i.v.m. de voorjaarsvakantie. Maar aankomend weekend, 17-19 februari, kan er wel worden gestemd op dit team voor sportploeg van Drenthe. Later deze week zal een link worden gedeeld waarmee gestemd kan worden. Alvast bedankt voor het uitbrengen van uw stem.