Tweede overwinning voor VAKO handbal dames

Geplaatst op: zondag 9 oktober 2022

Om 13:35 klonk vandaag het fluitsignaal om de wedstrijd tegen HVE 2000 te laten beginnen. De eerste 10 minuten vielen zwaar voor de dames en de stand ging gelijk op. De dames speelden veel goede ballen naar Mieke op de cirkel. Na een gelijke stand van 6-6 halverwege de eerste helft wisten de dames van VAKO weg te lopen van HVE met veel mooie schoten van afstand. Laura wist mooie balletjes op de hoek te spelen en ook loopwegen te maken naar een andere positie. De ruststand was 13-6 in het voordeel van VAKO. Dankzij goed keeperswerk van Zoë kon de tegenpartij weinig scoren in de tweede helft, halverwege de tweede helft was het 19-9. De dames gaven niet op en bleven gaan, met als eindstand 25-13. De dames hebben volgend weekend geen wedstrijd in verband met herfstvakantie. De eerste volgende wedstrijd is op zaterdag 22 Oktober en spelen de dames om 19:00 uit tegen de Tukkers ds2.

Voorlopig genieten de dames van een eerste plek na twee wedstrijden.