VAKO dames 1 laat punten liggen in eigen huis

Geplaatst op: zondag 30 oktober 2022

Zondag 30 Oktober klonk om 13:30 het fluitsignaal om de wedstrijd VAKO ds1 – Stevo ds1 aan te vangen. Beide partijen hadden moeite met de ballen binnen de palen te schieten. Na 15 minuten stond er slechts een stand van 2-2 op het scorebord. Veel ballen werden overgeschoten maar ook bijzonder goed keeperswerk van Zoë, de keepster van VAKO, zorgde ervoor dat de dames in de wedstrijd bleven. De ruststand was 7-6 in het voordeel van VAKO. Dat de dames na de rust de knop om moesten zetten was een ding wat zeker was, helaas lukte dit in de tweede helft niet bij de dames. De tegenpartij had de knop wel omgezet en die kwamen direct na rust op voorsprong van 10-12. De dames van VAKO bleven gaan maar kwamen er niet door, de achterstand kon niet worden ingehaald. Zoë bleef goed keepen in de tweede helft waardoor de schade beperkt kon blijven tot een eindstand van 16-19.

Woensdag 2 November spelen de dames hun tweede beker wedstrijd. De dames spelen om 20:15 tegen Wijhe ‘92 in sporthal De Kamp. Support is van harte welkom!!