VAKO dames pakken winst tegen Cirkeltijgers

Geplaatst op: maandag 13 maart 2023

Zondag 12 maart was het tijd voor revanche tegen Cirkeltijgers. Eerder dit seizoen werd er namelijk verloren tegen de studentenploeg uit Groningen. VAKO maakt meteen de openingstreffer en gaat dus goed van start. Ook al snel wordt het 2-0 en heeft VAKO een verdiende voorsprong. De eerste helft was goed en beide keepers, Tamara Jansma en Zoë Abbingh, weten allebei een penalty te stoppen. Zo draagt iedereen bij aan de voorsprong van 16-10 bij rust. Niks om ons zorgen over te maken, de dames hadden ook nog niet achter gestaan en het leek er ook niet op dat ze deze voorsprong nog zouden weg geven. Ook de tweede helft draagt iedereen weer bij aan de stand en iedereen pakt een doelpuntje mee. Er wordt mooi samengespeeld en het spel wordt steeds beter. Nanda de Vries geeft nog twee keer een cross pass van de linker kant naar de rechterkant waar twee mooie doelpunten uit voort komen. De dames hebben als team gestreden en ook terecht gewonnen met 36-24.

Volgende week zondag moeten de dames uit naar Lemelerveld om 13:15 tegen Auto van Ewijk/ LHC. Mocht u in de buurt zijn kom de dames dan aanmoedigen om die derde plek in de hoofdklasse te behouden en versterken!