VAKO dames weer met beide benen op de grond

Geplaatst op: dinsdag 4 april 2023

Handbal. De laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Op 1 April in Dalfsen. Begin dit seizoen werd en ruim van deze ploeg gewonnen door een van de betere wedstrijden van VAKO kant. Helaas lukt dit in Dalfsen niet. De dames staan na 10 minuten al 8-0 achter. Het loopt niet en de dames weten niet waar ze moeten beginnen. Gelukkig komt Mieke Korpel met een openingstreffer voor VAKO om de dames weer wat moed te geven. Dalfsen zwakt wat af en de dames komen aan scoren toe, helaas niet genoeg om de score voor rust nog in te perken. Een ruststand van 16-9. In de tweede helft herpakken was wat er moest gebeuren echter was dit geen goede wedstrijd van VAKO kant. Het wou niet en het zat er ook niet in. De cirkel van Dalfsen kon gemakkelijk scoren en bij VAKO was er vaak bal verlies. Er kwamen nog wat mooie aanvallen van VAKO maar deze waar niet genoeg om de achterstand te verkleinen. Ook verliezen hoort bij sport en dat hebben de dames na vanavond weer eens echt beleefd. Een eindstand van 35-21. Een om snel te vergeten maar ook weer een goede les.

Zondag 16 April om 13:30 is de laatste wedstrijd van het seizoen in sporthal de Kamp. Als de dames winnen stellen ze de derde plek veilig wat een mooie verdiende plek zou zijn voor dit eerste seizoen in de hoofdklasse. Kom de dames aanmoedigen en na die tijd (hopelijk) een derde plek vieren💪🏻