Verlies VAKO dames in Lemelerveld

Geplaatst op: zondag 5 november 2023

Na een klein uur rijden komen de dames aan in Lemelerveld. Een tegenstander waar vorig jaar ook al tegen gespeeld is. De dames opende de score met 0-1, erg fijn na het verlies van de afgelopen wedstrijden. Echter hield deze voorsprong niet lang stand en keken de dames na paar minuten al tegen een 4-2 achterstand aan. Het was allemaal een beetje mak en tam in het veld. Er zat geen overtuiging in en het leek alsof de dames bang waren om moe te worden. Ruststand was 14-8, een beste achterstand maar niks is onmogelijk. Na de rust kwam LHC beter uit de kleedkamer en liep gelijk verder uit naar 16-8. Nu werd het toch echt een moeilijke opgave, maar die punten mee naar Vries zou toch wel erg mooi zijn. Helaas, de dames geven (zo leek het) niet de volle 100% en de overtuiging en beleving was er niet. VAKO komt niet dichterbij en blijft tegen een achterstand aankijken die niet motiveert. De punten blijven in Lemelerveld met een eindstand van 29-16. Het is zaak dat de dames meer beleving krijgen in het spel en met de tong op de grond komen. Deze week weer volop trainen en volgende week zondag om 13:30 weer in sporthal de Kamp, opnieuw op jacht naar 2 punten.