REUZ 1 dankzij monsterzege koploper in Topklasse F

Geplaatst op: zondag 13 februari 2022

Afgelopen vrijdagavond namen de zaalvoetballers van REUZ het op tegen Frisia uit Leeuwarden. De bezoekers stonden vooraf tweede in de Topklasse F, daar waar de ploeg van Mike Baalmans op een derde plaats terug te vinden was. Een heuse topper dus in Sporthal De Kamp.

Maar van die topper was er in de zaal eigenlijk niets zichtbaar´. REUZ was overduidelijk de betere ploeg en liep voor rust dankzij treffers van Sietse Wichers (2x), Roy de Bruin en Patrick Steenbergen al uit naar een 4-0 voorsprong. Na rust werd er ook nog lustig op los gescoord. Steenbergen (drie keer) en Wichers (twee keer) waren de schutters. Het zorgde uiteindelijk voor een klinkende 9-0 overwinning voor de REUZen.

Daarmee neemt REUZ de koppositie in de Topklasse F, weliswaar op doelsaldo, over van Drs. Vijfje. Beide ploegen hebben vijftien punten. Daarachter volgt Frisia op de derde plaats met twee punten en een wedstrijd minder. Komende vrijdag speelt REUZ 1 wederom thuis. Dan komt om 21:00 uur Hoogeveen op bezoek.