Tafeltennisvereniging Vries sluit seizoen af met clubkampioenschappen

Geplaatst op: maandag 12 juli 2021

Afgelopen vrijdag was het na twee jaar eindelijk weer zover: de clubkampioenschappen van TTV Vries! Met een mooie opkomst van 16 deelnemers werd dit toernooi voor het eerst gespeeld in sporthal de Kamp. In de B categorie speelden voor het eerst 3 Oldstars mee en zij lieten zien dat zij net zo strijdvaardig zijn als de rest. In deze categorie werd onder andere de meest spannende wedstrijd van het toernooi gespeeld tussen de buren Majo Abels en Bauke Couperus. Majo besliste deze wedstrijd met het minimale verschil van 17-15 in de 5e set. In deze categorie kwam Harry Niemeijer als ongeslagen winnaar uit de bus tijdens zijn eerste clubkampioenschap! Hans Bos werd tweede met slechts 1 verloren wedstrijd.
In de A-categorie werd in twee poules gestreden om de 4 halve finale plaatsen. Na vele mooie wedstrijden en spannende rally’s waren de halve finales bekend. Thomas Rass won in poule 1 van de verdedigende kampioen Harry Kruizenga waardoor hij knap ongeslagen 1e werd en Harry ging als nummer 2 door. In de andere poule werd Gert Jan Huiskes ongeslagen 1e en ging Wouter Emmens als 2e door. Thomas begon goed aan zijn halve finale tegen Wouter en won de 1e game, hierna kwam Wouter goed terug en wist hij met 3-1 te winnen. De andere halve finale had spannende games (2x 12-10), maar Harry wist Gert Jan met 3-0 te verslaan. Zo was de finale dus hetzelfde als de vorige keer, maar toch wel verrassend, omdat beide heren slechts 2e in de poule waren. Harry begon voortvarend aan de finale en stond snel 1-0 voor, Wouter wist terug te komen tot 1-1, maar daarna bleek Harry net als het voorgaande kampioenschap te sterk en won hij met 3-1 en mag hij zich opnieuw clubkampioen van TTV Vries noemen! Na de prijsuitreiking in de kantine werd er nog gezellig nagezeten en zo is dit rare seizoen toch nog op een leuke manier afgesloten.